Članarina


ČLANARINA 2018/2019

Obveščamo vas, da bo članarina za taborniško leto 2018/19 znašala 35 € na člana. Članarina je v primerjavi s prejšnjimi leti višja, kar je posledica podražitev na vseh področjih (hrana, avtobusni prevozi itd.). V društvu se s pridobivanjem finančnih sredstev tudi iz drugih virov (občinski in državni razpisi, 0,5 % dohodnine idr.) trudimo, da bo podražitev minimalna.

Članarina društvu omogoča normalno delovanje, poleg tega pa članu prinaša tudi številne ugodnosti. Z njo krijemo materialne stroške, ki nastanejo pri izvajanju vodovih sestankov, prav tako pa društvu omogoča redno obnavljanje vrednejše lastnine, kot so npr. šotori. Prav tako nam omogoča izobraževanje vodnikov in specialistov, ki skrbijo za kvalitetno delo v rodu. S članarino krijemo tudi del stroškov za izvedbo vodovih, družinskih in rodovih akcij (avtobusni prevozi, vstopnine, material ipd.) ter del startnine na taborniških tekmovanjih.

S plačilom članarine član rodu postane tudi član Zveze tabornikov Slovenije (ZTS), s tem pa pridobi tudi zavarovanje na taborniških akcijah in možnost udeležbe na državnih taborniških akcijah. Poleg tega članstvo prinaša popuste za nakupe v specializiranih trgovinah in v Taborniški zadrugi, omogoča pa tudi udeležbo na taborniških prireditvah v Sloveniji in svetu. Članarina vključuje tudi letno naročnino na taborniško revijo Tabor, ki jo vsak član prejme enkrat na mesec.

Članarino prosim poravnajte čimprej, da bo otrok dobil v nabiralnik že prvo številko revije Tabor. Nam pa boste omogočili normalno delovanje rodu.

Podatki za plačilo članarine:

Prejemnik: Društvo tabornikov RAJ Cerkno, Bevkova 26, 5282 Cerkno
IBAN: SI56 0475 2000 0546 063
Referenca: (vpišite datum plačila)
Koda namena: OTHR (drugo),
namen plačila: članarina – ime in priimek člana.
Znesek: 35,00 €
Rok plačila: 20. 12. 2018

Po 20. 12. 2017 bo članarina za l. 2017/18 znašala 45,00 €.