GG izlet

Objavil epic dne

GG izlet je zaradi logističnih težav prestavljen na soboto, 10. 12. 2016. Poskrbeli pa smo, da bo zato še toliko bolj rajski. Odpravili se bomo v Postojno, deželo žleda in podzemnih zmajev, kjer bomo najprej obiskali srednjo gozdarsko in lesarsko šolo. Tam nas bo učna pot popeljala skozi park mladosti in nam na zanimiv način predstavila razvoj človeka z zgodbo o revnem Indijancu in njegovem diamantu. Po ogledu parka se bomo čez sosednji hribček odpravili do najbližje picerije, kjer nam bodo pripravili kosilo (kaj točno, lahko razbereš iz spodnje slike). Po kosilu nas čaka krajši sprehod skozi Postojno do EPIC centra, kjer bomo naš obisk mesta zaključili z bowlingom.

Odhod je ob 8h s placa, prihod nazaj pa je predviden okoli 17h. Po končanem izletu se bomo skupaj odpravili še na rodovo čajanko, ki bo potekala v prostorih CŠOD-ja v Cerknem, kamor ste lepo vabljeni tudi vsi starši.

Cena akcije ostaja 15€, s seboj pa imejte še nekaj denarja za kosilo. Prijavite se svojim vodnikom najkasneje do 5. 12. 2016.

Število mest je omejeno, prijave pa se zbirajo po sistemu kdor prej pride, prej melje.

Lep taborniški pozdrav!

 

 

 

Vir naslovne slike: http://www.csd-postojna.com/


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Avatar placeholder

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

RAJ Cerkno