7. prvenstvo v igri Človek ne jezi se!

Objavil epic dne

Že 7. prvenstvo v igri Človek ne jezi se približuje s svetlobno hitrostjo. Izvedli ga bomo v soboto 20. 1. 2018 v osnovni šoli Cerkno.

Tekmovanje je bilo prvič izvedeno pred desetimi leti (2008), nato pa spet v letih 2009, 2010, 2012, 2014 in 2016. Prvega tekmovanja se je udeležilo 120 tekmovalcev, do letos pa se je število prijav dvignilo krepko nad 200.

Tekmovanje v igri Človek ne jezi se (ČNJS) se od drugih taborniških tekmovanj razlikuje predvsem po tem, da v ospredje ne postavlja tekmovalnosti, temveč druženje med sodelujočimi. V finale pride le majhen odstotek udeležencev, za tiste, ki pa izpadejo tekom tekmovanja pa je pripravljen pester spremljevalni program, katerega cilj je prav druženje in zabava.

S tekmovanjem bomo pričeli ob 9.00, zaključek pa je predviden ob 16.00.

Najprej bo na vrsti uvodni zbor, nato pa se bodo tekmovalci posedli za igralne plošče in začeli z igro. V prvem krogu tekmovanja bodo vsi tekmovalci odigrali 3 igre, najboljši pa se bodo uvrstili v polfinale. Izpadli tekmovalci bodo v tem času imeli priložnost odkrivati lepote in znamenitosti Cerknega skozi fotoorientacijo in lov na zaklad, izvajati kemijske poskuse, se odpraviti na pot po labirintu, si ogledati film, itd.

Glavna točka tekmovanja pa bo seveda veliki finale, kjer se bodo najboljši tekmovalci pomerili v igri Človek ne jezi se z živimi figurami. Ostali pa se jim bomo seveda pridružili in glasno navijali.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite na najboljšem taborniškem tekmovanju pri nas!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Obvestilo o prijavah za člane Rodu aragonitnih ježkov Cerkno: Prijava za RAJ


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Avatar placeholder

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

RAJ Cerkno