EUROJAM 2020+1

Objavil Deja Razpet dne

EUROJAM 2020+1

V petek 18. 9. je potekala predstavitev Evropskega Jamboreeja, ki se bo odvil na Poljskem od 2. 8. do 13. 8. 2021, slovenska odprava pa bo potekala od 29. 7. pa do 14. 8. 2021. Udeležijo se ga lahko vsi člani Zveze tabornikov Slovenije, ki so rojeni med 2. 8. 2003 in 28. 7. 2007 in imajo plačano članarino. Udeleženci bodo razporejeni v vode, ki bodo sestavljeni iz devetih udeležencev, z njimi pa bo en vodnik. Cena odprave znaša 840€ (plačilo v obrokih) in vključuje tabornino na Evropskem Jamboreeju (program, prehrano, prevoze, taborno opremo, rutko, našitek), raziskovanje in potovanje do Jamboreeja (prehrano, bivanje, prevoz, vstopnine), opremo odprave (nahrbtnik, rutko, našitek, majico, pokrivalo, pulover), zavarovanja in pripravljalno srečanje udeležencev. Prijave so odprte do 15. 10.

Zakaj na mednarodno taborjenje?

Udeleženci na mednarodnem taborjenju spoznajo tabornike iz celotne Evrope in se družijo s svojimi sovrstniki, pri čemer lahko vadijo svoje znanje tujega jezika. Poleg tega spoznajo novo državo in so udeleženi na kvalitetnem programu, ki popestri celotno dogodivščino. Zanje bo to izkušnja, ki je zagotovo ne bodo pozabili.

Za več informacij lahko kontaktirate Niko Poljanšek ali Dejo Razpet, ki sta se leta 2018 udeležili mednarodnega tabora Roverway na Nizozemskem, Nika pa se je leta 2012 kot mlajša GG-jka udeležila tudi Techuane v Avstriji.

Kategorije: slider

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Avatar placeholder

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

RAJ Cerkno