ČLANARINA

Objavil Deja Razpet dne

Zakaj tudi letos plačati članarino?

Podpora vodnikov, ki se kljub karanteni trudimo ustvarjati taborniški program. Z izvajanjem vodovih srečanj na nekoliko drugačen način, smo bili potisnjeni pred velik izziv, ki pa ga čedalje bolje premagujemo. Petkovi vodovi sestanki preko spleta še vedno redno potekajo, na njih pa skušamo naše člane naučiti novih stvari, mogoče celo takih, ki nam jih srečanja v živo niso omogočala (npr. uporaba osnovnih računalniških programov). Naš cilj ostaja kakovostno preživljanje prostega časa ter razvijanje kompetenc posameznikov. Otroci na srečanjih uživajo v programu, ki jih zanje pripravi vodnik, hkrati pa imajo tudi možnost videti svoje vrstnike in se z njimi družiti na varen način.

Podpora Zveze tabornikov Slovenije (ZTS). Del članarine, ki jo prispevate, gre v odvod za ZTS, s čimer člani postanejo tudi člani nacionalne taborniške organizacije in na dom prejemajo taborniško revijo Tabor. Akcij na državni ravni se lahko udeležujejo le člani s plačano članarino.

Podpora našemu društvu in omogočanje normalnega delovanja po končani korona krizi. Prostovoljci se tudi med obdobjem karantene ukvarjamo z organizacijo akcij, za katere upamo, da bodo lahko varno izvedene v primeru pozitivne epidemiološke slike. Vsi si želimo čimprejšnje vzpostavitve normalne ravni delovanja, za kar pa so dandanes skorajda nujno potrebna finančna sredstva, saj lahko s tem zagotovimo cenejše ter bolj raznolike taborniške akcije.

Tudi letos ohranjamo možnost plačila treh različnih višin članarin, in sicer:

  • Minimalna (35€) – namenjena tistim, ki si zaradi finančne stiske članarino težko privoščijo.
  • Priporočena (45€) – menimo, da jo bo lahko prispevala večina članstva, saj smo še vedno ena najcenejših obšolskih aktivnosti.
  • Podporna (60€) – društvu omogoča izvedbo večih socialno naravnanih aktivnosti, nakup nove opreme ter izobraževanje prostovoljcev.

Ker smo prostovoljno in neprofitno društvo v javnem interesu, se vsa sredstva porabijo neposredno za delovanje društva in delo s člani.

Prosimo, da članarino poravnate čimprej, da bo otrok v nabiralnik dobil naslednjo številko revije Tabor, nam pa boste omogočili normalno delovanje rodu.

Podatki za plačilo članarine:

Prejemnik: Društvo tabornikov RAJ Cerkno, Bevkova 26, 5282 Cerkno

IBAN: SI56 0475 2000 0546 063

Referenca: (vpišite datum plačila)

Koda namena: OTHR (drugo),

Namen plačila: članarina – ime in priimek člana.

Rok plačila: 20. 12. 2020

POMAGAJTE NAM USTVARJATI BOLJŠI SVET ŠE NAPREJ!


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Avatar placeholder

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

RAJ Cerkno